Z powrotem Rzeczpospolita Dlaczego jedzenie węgorzy może chronić przed COVID-19?
Szukanie Sekcje 30. 9.
Close
Reklama
Dlaczego jedzenie węgorzy może chronić przed COVID-19?17. 9. 7:37

Dlaczego jedzenie węgorzy może chronić przed COVID-19?

Rzeczpospolita
Naturalnym źródłem witaminy D, której deficyt - jak pokazują badania - zwiększa o 77 proc. ryzyko zakażenia się COVID-19 są przede wszystkim tłuste, świeżo złowione ryby morskie. Najwięcej witaminy D dostarczy nam zjedzenie węgorza - w 100 gramach tej ryby znajduje się jednostek (jm) witaminy.
Cały artykuł
 Líbí se mi Odpovědět
Reklama

Komentáře

Brak komentarzy
górę

Data ustawienia

Dziś jest Środa, 30. września 2020

+ 1 -
+ 1 -
+ 2016 -

Blisko

Ta witryna internetowa wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na witrynie i akceptując niniejszą politykę, użytkownik wyraża zgodę na korzystanie przez nas z plików cookie zgodnie z warunkami niniejszej polityki.

Kontynuować

Rzeczpospolita

Blisko